GODA REFERENSER

Vi har genomfört många uppskattade och lyckade uppdrag. Nedan är ett axplock av de vi genomfört under vår studietid på Campus. Kontakta oss för ett första möte

Äggjakten 2024

På påskaftonen den 30 mars var vi glada att arrangera äggjakten. Tillsammans med Agaton Eggmond från bokskogarna gömde vi 100 färgglada ägg runt om i Varbergs stadskärna. Det var spännande att inte bara gömma äggen utomhus utan även inne i butiker, vilket gav en extra twist åt jakten.

Inte bara invånare från Varberg, utan även besökare från närliggande städer, anslöt sig till den roliga äventyrsjakten. Gatorna fylldes av skratt när alla ivrigt letade efter äggen, och det var en glädjefylld och förväntansfull stämning i luften.

Vi fick också möjligheten att vara med på programmet efter fem, vilket var en fantastisk upplevelse. Vi hoppas att alla som var med kände den glädje och entusiasm som vi själva kände under äggjakten och ett stort tack till alla företag och butiker som ville vara med och sponsra detta arrangemang.

Musikhjälpen 2023

Musikhjälpen för Varberg 2023 blev en succé! Vi hade ansvar för organsationens hemsida, sociala medier och aktiviteter. 

Vi hade mysiga aktiviteter speciellt utanför buren, där vi arrangerade ett godishjul, brev till tomten och sätta upp julgranskulor med personliga motiv, dessa aktiviteter generade både glädje och betydande bidrag till insamlingen. Under själva evenemanget fungerade vi också som värdar för de medverkande artisterna. 

Inför den stora dagen tog vi initiativet att kontakta företag runt om i Varberg för att söka donationer. Detta är ett event som ligger oss varmt om hjärtat och är givande på många sätt.

Talenom 2023

Vi fick möjligheten att hjälpa Talenom consulting att planera företagets kickoff på Stadshotellet i Varberg, den 25-27 oktober.

Under fredagens festkväll tog vi på oss rollen som konfrencierer och hjälpte till att skapa en middag i tidlöst tema. Vi organiserade aktiviteter som  “lära känna bingo” och musikquiz. Utöver det ansvarade vi även för bordsplaceringen, där vi placerade ut gåtor och konversationsstartare på borden. Vi ordnade även så att det fanns en fotovägg på plats. Dagen efter genomförde vi  teambuildingaktiviteter inspirerade av femkamps-lekar. 

Det var ett väldigt roligt och lärorikt samarbete och vi är glada för den positiva feedback vi fick från arrangören och deltagarna.

Halland Tech Week 2023

Under 2023 års samarbete med Halland Tech Week fick vi ett utökat ansvar jämfört med tidigare år. Redan ett halvår innan evenemanget tilldelades vi ansvaret för Halland Techs sociala medieplattformar. Vår uppgift var att skapa och producera varierat innehåll för dessa plattformar och inkluderade bland annat intervjuer i form av både videor och bilder, korta videoklipp (reels) samt annan relevant information kring evenemanget. Vi besökte samtliga fyra städer för att skapa engagerande innehåll och hålla sociala medier uppdaterade. Utöver vårt arbete med sociala medier spelade vi en aktiv roll under själva evenemanget i Varberg. I Varberg bidrog vi med att designa och förbereda lokalen, arrangera små aktiviteter på plats, ta hand om blomsterarrangemang, assistera under olika programpunkter samt hantera mat och fikaservice. Vi är stolta över att ha mottagit positiv feedback från våra uppdragsgivare och för ett trevligt och lyckat evenemang! 

IMG_3364

Musikhjälpen 2022

Under Varberg för Musikhjälpen 2022 hade vi huvudansvar för organisationens sociala medier, hemsida och aktiviteter. Vi var ansvariga för aktiviteter både inne i buren och utanför, bland annat anordnade vi fiskdamm och brev till tomten samt en jultomte för barnen som drog in mycket pengar. Vi tog även fram och konstruerade ett artist hjul som fanns inne i buren med olika aktiviteter och utmaningar för artisterna. Inför eventet var vi även ansvariga för att ringa runt till olika företag i Varberg för att se om de var intresserade att donera pengar. Under eventdagarna hade vi som huvuduppgift, utöver att hålla i aktiviteter och sociala medier, att agera eventvärdar för de artister som medverkade, vi höll även intervjuer i samband med uppdateringar av sociala medier. Ett mycket kul och givande projekt!

328160236_1720629251730674_5411434888585645865_n

Halland tech week 2022

Halland Tech Week anordnades tillsammans med Alexanderssoninstitutet den 11 oktober. Dagen bestod av inspirerande föreläsningar, pitch för start-ups och massor av härligt minglande. Campus&Company hjälpte till att designa lokalen och planera så dagen löpte på så smidigt som möjligt. Uppdragsgivarna var väldigt nöjda med vår insats och vi är otroligt glada att vi fick vara med på ett lyckat och roligt event!

IMG_3977

Sommargatan 2022

Mellan 25 maj och 2 Juni 2022 var Sommargatan i full rullning. Med livemusik, foodtruck, marknadsdagar och uteserveringar fylldes gatan med olika aktiviteter under 6 veckor. Denna anordnades av Maleryd Fastigheter och Campus & Co var med under hela planering och genomförandet av projektet.

livsvattenfestival

Livsvattenfestivalen 2022

Campus & Co har under våren 2022 arbetat med att hjälpa till att planera inför LivsVatten Festivalen. Campus & Co har bland annat hjälpt till med att skapa en tidsplan för hela planeringsprocessen av festivalen, sökt sponsorer samt varit med och tagit fram volontärschema och kontrakt.

260228041_4916917024994203_5228890000218682498_n(1)

Green week 2021

Under Green Week Varberg agerade Campus & Co som moderator under digitala föreläsningar som direktsändes från Impact House. 

IMG_9076

VARBERG FÖR MUSIKHJÄLPEN 2021

Campus & Co var ansvariga över Varberg för Musikhjälpens sociala medier under hösten och under dagarna i buren.  

@varbergformusikhjalpen

IMG_3383

Loza Foundations Välgörenhetsgala 2021

6 december 2021 arrangerades Loza Foundations allra första välgörenhetsgala. En fantastisk kväll där företag och privatpersoner bjöds in till en minnesvärd kväll i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell. 

Campus & Co var med under planering och genomförandefasen. 

image1

Maleryd Öppet hus 2021

I Oktober planerade och genomförde Campus & Co ett Öppet Hus för Maleryd Fastigheters nya kontorshotell Ventilo 2.0.

Halland Tech Week

Halland Tech Week 2021

Under Oktober 2021 arrangerades Halland Tech Week på Campus Varberg. Tech week är en årlig återkommande vecka som består av flera spännande programpunkter som handlar om tekniska och digitala möjligheter och lösningar.

Campus & Co stod för värdskapet och samskapande av upplevelserummet. Vår roll var bland annat att ha överblick över eventet och få allt att flyta på bra.

world-parking-day-varberg-event

WORLD PARK(ING) DAY 2020

Under den internationella dagen omvandlades för första gången fem centrala parkeringsplatser om till mötesplatser i Varberg. Syftet var att visa på parkeringsplatser med andra ögon samt uppmuntra fler till att parkera på de olika platserna. Förhoppningen med evenemanget var att genom detta syfte, bidra till en trevligare stadsmiljö.

Campus & Co roll var att ansvara för att skapa ett upplevelserum i P-huset Briggen samt agera värdar under hela evenemanget.

Varbergs-kommun-vinterfest

KOMMUNENS VINTERFEST 2019

Tillsammans med Arena Varberg och Varbergs Kommun anordnades en vinterfest för alla kommunens medarbetare för att visa uppskattning för deras insatser under året. Festen fördelades under fyra kvällar där det bjöds på mat, underhållning och prisutdelning till årets medarbetare.

Evenemanget drevs med hjälp utav Campus & Co. från planering till utvärdering med fokus på upplevelsrummet.

kick-in-fall-season

KICK IN FALL SEASON 2019

Tillsammans med Arena Varberg så anordnades evenemanget

Kick In Fall Season för första gången i Nöjesparken för att kicka igång hösten. Ett evenemang där Molly Sandén, Sandro Cavazza och Tove Styrke stod för underhållningen på scen, ett antal olika food trucks stod för maten och DJ Pingo stod för stämningen i parken från sin DJ Car. En sista sommarkväll tillsammans med härlig stämning och fantastisk underhållning.

Med representanter som projektledare från Campus & Co. drevs evenemanget från planering till utvärdering, där fokus låg på upplevelsrum och marknadsföring.

akulla-outdoor

ÅKULLA OUTDOOR 2017/2018/2019

Åkulla Outdoor är en friluftsfestival som arrangerades för första gången hösten 2017 av Varbergs Fastighets AB, Varbergs kommun, lokala företag och föreningar. Campus & Co. har sedan starten medverkat i projektet.

Under festivalen 30/9 2018 blev Campus & Co. en del av projektgruppen, med ansvar över området med Spel & Lek samt Åkulla Re:Store. Under festivaldagen bistod även Campus & Co. med funktionärer som bemannade evenemanget Åkulla Outdoor.

draknaste

VARBERGS DRAKNÄSTE 2018/2019

Tillsammans med Connect Väst, Potential Varberg och Campus & Co så anordnades Varbergs Draknäste för första gången på Campus Varberg den 22 oktober 2018. Ett evenemang där man sammanstrålar investerare och entreprenörer från Varberg och dess närområden. År 2019 skapade vi återigen en upplaga.

Med representanter som projektledare från Campus & Co. drevs evenemanget från planering till utvärdering.

musikhjalpen

VARBERG FÖR MUSIKHJÄLPEN 2018/ 2019

Genom initiativtagarna Calle Karlsson och Det Fantastiska Underhållningsbandet tillsammans med fler aktörer i Varberg var Campus & Co. med i en insamling till förmån för Musikhjälpen 2018 & 2019. Våra representanter fanns med i planeringsfasen för marknadsföringen och ansvarade för sociala medier.

Under 36 timmar “burades” några av Varbergs lokala personligheter in på Varbergs Stadshotell & Asia Spa:s veranda och Campus & Co. såg det som en självklarhet att befinna sig på plats och bidra med arbetskraft till en god gärning.

halsningar-varberg

HÄLSNINGAR TILL VARBERG 2018

Campus & Co stod som uppdragsgivare i projektet “Hälsningar till varberg”, som genomfördes tillsammans med Event utbildningen på Campus Varberg. I slutet på maj fylldes området från Badhusplatsen till Norra fästningshörnan med sommarens utbud av härligheter – allt ifrån evenemang till upplevelser. Utställarna bestod av arrangörer som gör Varberg till en aktiv sommarstad. Syftet var att visa vad staden erbjuder för dess egna invånare.

campus-varberg

UTBILDNINGSMÄSSAN VARBERG 2018/2019/2020

Utbildningsmässan är ett samarbete mellan Campus Varberg och Campus & Co. Här samlas utställare från hela Sverige för att informera gällande framtid. Besökare får möjligheten att träffa universitet, högskolor, folkhögskolor, yrkeshögskolor och många andra. Med ett fyrtiotal utställare skapar mässan ett stort värde. Campus & Co.’s roll i projektet var att informera utställare om mässan och välkomna dom varmt genom bra kommunikation både innan, under och efter mässan. Vi ansvarade även för att marknadsföra mässan ut till gymnasieskolor runt om i Halland.

Under mässan jobbade Campus & Co. med att bemanna evenemanget. Såg till att tillställningen flöt på i logistik samt höll både besökare och utställare nöjda under mässa.

tjoloholm-skordefest

TJOLÖHOLMS SKÖRDEFEST 2018

Campus & Co’s första samarbete med Tjolöholm. Under Tjolöholms Skördefest bistod Campus & Co. med bemanning under tre dagar. Våra representanter var ansvariga för att allting fungerade på området samt se till att hålla såväl aktörer som besökare nöjda. Campus & Co. hjälpte till viss del med förberedningen av området innan skördefesten drog igång samt var till hands med manskraft för att lösa problem som uppstod under evenemanget.

farmers-market

FARMERS MARKET 2018

Farmers Market är en en skördefestival i härlig halländsk Nashville-stämning med mat, musik, kreativitet och sköna möten. Som besökare kan du handla, smaka på och njuta av lokala råvaror från producenter i närområdet, uppleva musik från artister och möta designers från västkusten som säljer sina kreationer. Tidigare var medverkande i form av funktionär en obligatorisk del i Event Management utbildningen på Campus Varberg. 2018 års upplaga togs över av Campus & Co, som bidrog med arbetskraft till evenemanget.

1074531-4807671-shzjpi8ovf

ALLA HJÄRTANS VECKAN VARBERG

Alla hjärtans vecka är ett samarbete mellan Varberg krögarförening, Varbergs handel, Marknad Varberg och Campus & Co. Under veckan kring alla hjärtans dag 2017 jobbade man för att uppmuntra staden att sprida kärlek i staden. I utvalda butiker och restauranger fanns det erbjudande och rabatter, kring staden placerades kärlekscitat för att sprida en härlig känsla samt gjordes en mötesplats för att skapa “Världens största mänskliga hjärta” på torget. Det största mänskliga hjärtat ledde till att omkring 150 personer samlades på Varbergs torg och placerades i form av ett hjärta med ljus i handen för att lysa upp mörkret tillsammans.

1072661-4796431-6ycivey5s0

INSPIRATIONSKÄLLAN UNDER HALLIFORNIA 2018/2019

Under festivalen Hallifornia 19-21/8 2018 skapade Campus & Co. tillsammans med Varbergs Fastighet AB konceptet ‘inspirationskällan’.

En plats för festivalbesökare att fyllas med inspiration. Det hölls föreläsningar, live-podd, workshops och en fotoutställning. Konceptet skapades för att ge ett mervärde för Hallifornia samt visa upp lokalen Societétskällaren. År 2019 var konceptet tillbaka med Arena Varberg som ytterligare en samarbetspartner, där bland annat Kick In Fall Season skulle marknadsföras. Det hölls silent disco, street art och glitterstation.

1178691-5299581-uyh2384ao6

APPLE BAY DAY 2018

Den 6 juni varje år firar Vännerna i Viken nationaldagen med ett evenemang kallat Apple Bay Day som sträcker sig längst hela Apelviken.

År 2018 blev Campus & Co en del av projektgruppen genom att bidra med hjälp i planering, framställning av aktivitet samt bemanning under evenemanget.

1074931-4809471-93d0ol9p7u

APPLE PIE DAYS - SMAKA PÅ VARBERG 2018

Smaka på Varberg är ett kommunalägt evenemang som ägde rum den krispiga helgen 28-29 september. På uppdrag av Näringsliv- och destinationskontoret tog Campus & Co. fram ett helt nytt koncept av föregående års aktivitet ApplePie Day, en aktivitet under evenemanget. Apple Pie Days innebar att ett flertal av Varbergs cafféer tävlade om att baka den bästa äppelpajen i stan och där Varbergarna bedömde dem. Ett lyckat evenemang med stort deltagande och nöjda cafféer där bakande efter säsongens frukt lyftes fram.

social-food-club-2018

SOCIAL FOOD CLUB 2018

Tillsammans med restaurangansvarig Mattias Svensson, We Are Laja och Campus & Co. skapades konceptet Social Food Club som ägde rum 4-5/5 2018.

Ett nytt och överraskande sätt att avnjuta mat och dryck. Med återkommande workshops under våren så deltog sammanlagt 12 representanter från Campus & Co under hela processen samt hjälpte till under evenemangsdagarna.