MÅNGA GODA SKÄL ATT VÄLJA OSS

Vill du skapa Event som väcker uppmärksamhet? Med Campus & Co får du nya perspektiv, kreativitet & entusiasm där vi tillsammans kan skräddarsy en unik upplevelse som passar just er. Kontakta oss för ett första möte

Campus & Co skapar minnesvärda upplevelser

Campus & Co strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser som väcker känslor. De bästa upplevelserna har känslan i fokus. Vi vill att de som tar del av eventen ska kunna minnas eventet genom känslorna som uppstår. Vi värderar gemenskap och mötet mellan individer. Detaljerna är något vi lägger stor vikt i för att bidra till mervärde av upplevelsen. Vi anser att det lilla extra är avgörande och ger mer precist den rätta känslan vi vill förmedla.

Tillsammans med detaljerna är noggrannheten i fokus genom hela processen för att leverera just den där upplevelsen vi tillsammans vill skapa. Campus & Co drivs av nyfikna och drivna personer som i samspel mellan perfektionism och entusiasm strävar efter att skapa unika upplevelser som sent ska glömmas!

Tillsammans skapar vi en känsla, ett rum och ett nätverk.

Se våra referenser

SAGT OM OSS

"
“Campus & Co. är ett glatt gäng som är väldigt enkla att jobba med! De är lösningsfokuserade, kundfokuserade och handlingskraftiga. När de jobbade med Kick In Fall Season 2019 kändes det som att kraften aldrig skulle ta slut”.
Matilda Schough, Kick In Fall Season
"
“Tack till Campus & Co. för ett väl utfört jobb under Jul i Brunnsparken 2019. Era kreativa idéer och engagemang var i högsta grad en bidragande orsak till att det blev det lyckade evenemang vi hade hoppats på!”
Elisabeth Welzenbach, Jul i Brunnsparken
"
“Campus & Co. var verkligen till stor hjälp! Enkla att samarbeta med, professionellt intryck och hjälpte oss släcka eldar under kvällen”.
Ida Thomsson, Draknästet
"
“Campus & Co. fångade på en gång vår vision, visualiserade den och genomförde. Dem planerade och genomförde uppdraget helt självständigt. Processen och resultatet var långt över våra förväntningar med leverans på hög nivå genom hela projektet”.
Kristina Hylander, Kommunens Vinterfest.